Családi ház és szerkezet: ma és holnap

A családi házas építkezések és felújítások számának növekedése várható az elkövetkező években a számos támogatási lehetőségnek köszönhetően. A változó megrendelői igények és jogszabályi környezet, valamint az évek óta nem szűnő szakemberhiány folyamatosan kihívások elé állítják a tervezőket, kivitelezőket egyaránt.

De milyen a XXI. századi családi ház szerkezeti és energetikai szempontból? Milyen elvárásokkal érkezhetnek a megrendelők és milyen válaszokkal kell rendelkeznie az építészeknek és a kivitelezésben dolgozó gyakorlati szakembereknek? Milyen esztétikai, szerkezeti és energetikai feltételeknek kell megfelelnie a ma megfizethető és a jövőben is jól működő, energiatakarékos és korszerű ház alapvető szerkezeteinek?

Ezekre a kérdésekre is keressük a választ online továbbképzésünkön, amelyen a családi házak szerkezettervezésének és kivitelezésének kérdéseit, és épületenergetikai aktualitásait járjuk körül egyetemi előadók, hazai követendő példákon és személyes tapasztalatokon keresztül. Perényi Tamás DLA, építész, egyetemi docens, Bártfai-Szabó Gábor és Bártfai Szabó Orsolya, okl.építészmérnökök, Darab Krisztián, okl építőmérnök és Farkas Imre, okl. gépészmérnök, okl. épület-fenntartási és felújítási szakmérnök lesznek segítségünkre a téma áttekintésében.

MÉK 2 pont (2021/44)

Bővebb információ és regisztráció a díjmentes szakmai továbbképzésre: https://buildrendezvenyek.hu/89-csaladi-haz-es-szerkezet-ma-es-holnap

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben