Tantermi jogi (kötelező) továbbképzés

Időpont: 2023.05.16.

Helyszín: Zalaegerszeg, Megyeháza, Deák F terem (8900 Zalaegerszeg, Kosztolányi u 10.)

Óraszám: 5 óra

Résztvevők maximális száma: 150 fő

Díj (MÉK tagoknak): 12000 Ft + ÁFA

Díj (MÉK nyilvántartottaknak): 12000 Ft + ÁFA

Díj (alap): 12000 Ft + ÁFA

A Magyar Építész Kamara május 16-án kedden egynapos tantermi kötelező (jogi) továbbképzést tart Zalaegerszegen a Megyeházán építész kamarai szakmagyakorlók számára.

A kötelező továbbképzés teljesítése minden szakmagyakorló számára kötelező a továbbképzési időszaka alatt (azaz a jogosultságának lejárati idején belül) egy alkalommal. Amennyiben Ön nem biztos abban, hogy ezt már teljesítette, ill. ezt meddig kell teljesítenie, forduljon az Önt nyilvántartó illetékes területi építész kamarához.

A képzés díja: 12.000 Ft + ÁFA

Amennyiben valaki nem jelenik meg a képzésen és ezt a képzés előtt legalább 3 munkanappal jelzi, úgy a következő tantermi kötelező továbbképzésen van lehetősége részt venni, azonban ha ezen sem vesz részt, a képzés díját nem áll módunkban visszafizetni.

A képzési díjat a visszaigazoló e-mailtől számított 48 órán belül kell a jelentkezőnek rendeznie (amennyiben területi kamarai kedvezményben részesül, úgy ez az idő értelemszerűen az erről szóló visszaigazoló e-mailtől számítandó). Amennyiben a jelentkezés díja 48 órán belül nem kerül kiegyenlítésre, úgy a jelentkezést töröljük.

Jelen képzés esetében bankkártyás fizetéi móddal lehet a díjat befizetni vagy a jelentkezés rögzítésekor azonnal vagy 48 órán belül. (Csekken, illetve a helyszínen erre nincs mód.) Amennyiben nem rendelkezik bankkártyával, kérjük vagy a jelentkezés megjegyzés rovatába tűntesse fel vagy a jelentkezés rögzítését követően ezt a kepzes@mek.hu címre jelezze!

Jelentkezési és befizetési határidő: május 12. péntek

(Amennyiben a helyek előbb elfogynak, a jelentkezés korábban lezárul.)

A kötelező továbbképzésre jelentkezni kizárólag elektronikus úton lehet, a tako.mek.hu honlapon keresztüli online regisztrációt követően az adott képzésre történt jelentkezés megerősítésével.

Tervezett program:

9.30 - 10.00 Regisztráció

10.00 - 10.30 Megnyitó, aktuális jogi helyzet - dr. Hajnóczi Péter MÉK elnök

10.30 - 11.15 A szabálytalan tevékenységek köre az általános és a sajátos építmények körében és azok szakmagyakorlókat érintő jogkövetkezményei - dr. Gáts Andrea

11.15 - 11.45 Kávészünet

11.45 - 12.15 Az építménytípusok rendszere és az építménytípusokhoz kötődő építészeti-műszaki dokumentáció követelményei - dr. Gáts Andrea

12.15 - 13.00 A szakmagyakorlókra és tevékenységükre vonatkozó előírások köre, Aktualitások - dr. Gáts Andrea

13.00 - 13.15 Továbbképzési igazolások kiosztása

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

A képzésen fényképfelvétel készül.

A továbbképzés elvégzését követően minden résztvevőnek elégedettségi kérdőívet kell kitöltenie, amelyet e-mailen küldünk meg!

Kedvezményt biztosító kamarák: Pest Megyei Építész Kamara, Vas Megyei Építész Kamara, Zala Megyei Építész Kamara

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben