Víz, idő, környezet 3.0

Időpont: 2023. január 27., regisztráció a helyszínen 13:30-tól

Helyszín: BOK Csarnok (1146 Budapest, Dózsa György út 1.)

MÉK akkreditáció alatt.

A 2023. január 27-én, harmadik alkalommal a víz, az idő és a környezet kapcsolatát állítjuk ismét a fókuszba, ám ezúttal messzebbre, határainkon túlra is eljutunk. Egy-egy követendő példán keresztül igyekszünk rövid betekintést adni abba, hogyan látják a témát külföldön, milyenek az egyes országok trendjei, elvei a kérdést illetően. Ebben pedig neves magyar építész szakemberek segítségét kérjük.

A Magyarország szép sorozat rendhagyó állomásán olyan neves tervezőket hívunk tehát vendégül, akik vagy saját külföldi munkáikon keresztül, vagy pedig kirándulásokat szervezve mélyebb ismeretekkel rendelkeznek az adott ország építészeti trendjeiről és olyan épületeket mentén taglalják a témát, ahol az energia- és főleg a vízhasználat kifejezetten fontos szerepet tölt be az üzemeltetés kérdései között. A víz, amelynek minősége, fenntartása, tisztán tartása a jövőnk szempontjából létkérdés.

A konferencia védnöke a Budapesti Építész Kamara, a konferenciát Eltér István, a BÉK elnöke nyitja meg.

A szakmai konferencia a 3. Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás építészeknek szóló kísérőrendezvénye kizárólag személyes részvétellel, amelyre a budapesti BOK Csarnokba várjuk a kollégákat.

A részvétel az oktatóknak és a diákoknak ingyenes.

Bővebb információ a programról, részvételi feltételek és regisztráció itt!

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben