Regionális Szakmai Napok Zalaegerszegen

Regionális Szakmai Napok

Az ÉMSZ (Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetsége) a BME Épületszerkezettani Tanszék oktatóinak közreműködésével szeptember 28-án szakmai továbbképzést szervez főként építészek és kivitelezők számára.

Időpont: 2023. szeptember 28. csütörtök 9.00-17.00

Helyszín: Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ, 8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21.

A képzés előadásai az aktuális kérdésekre kínálnak megoldást, példák bemutatásával, sok hasznos információval építészeknek és gyakorlati szakembereknek. Elismert egyetemi professzorok előadásai és gyártók alkalmazástechnikai ismertetői mellett kivitelezői tapasztalatokat ismerhetnek meg a hallgatók. A helyszínen lehetőséget biztosítunk személyes konzultációra a gyártók képviselőivel a kiállítási standoknál. Az „Év Tetője 2023 Nívódíj Pályázat” díjazott pályamunkáiról készült kiállítás is megtekinthető a szünetekben.

Fő témák:

- Megbízható tetők, homlokzatok, szigetelések

- Környezettudatos építés, innováció, felújítás. Szakmai szabályok, irányelvek. Megvalósult projektek, jó példák, rossz példák.

MÉK: 2 pont /2023/59

A továbbképzésen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A 2 továbbképzési pontról szóló igazolás a rendezvény végén kizárólag személyesen vehető át. A rendezvény után az át nem vett igazolásokat nem áll módunkban kiadni, postán vagy e-mailben elküldeni.

REGISZTRÁCIÓ itt!

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben