Tantermi kötelező továbbképzés

Időpont: 2020-09-16 (10.00-16.00)
Helyszín: Szombathely, Martineum Felnőttképző Akadémia (9700 Szombathely, Karmelita u.
1.)
Óraszám: 7 óra
Résztvevők maximális száma: 60 fő
Törzsszám: 2020/K/1

A kötelező továbbképzés teljesítése minden szakmagyakorló számára kötelező a továbbképzési időszaka alatt (azaz a jogosultságának lejárati idején belül) egy alkalommal. Amennyiben Ön nem biztos abban, hogy ezt már teljesítette, ill. ezt meddig kell teljesítenie, forduljon az Önt nyilvántartó illetékes területi építész kamarához.

A képzés díja: 12.000 Ft + ÁFA

Amennyiben valaki nem jelenik meg a képzésen és ezt a képzés előtt legalább 3 munkanappal jelzi, úgy a következő tantermi kötelező továbbképzésen van lehetősége részt venni, azonban ha ezen sem vesz részt, a képzés díját nem áll módunkban  visszafizetni. A képzési díjat a visszaigazoló e-mailtől számított 72 órán belül kell a jelentkezőnek rendeznie (amennyiben területi kamarai kedvezményben részesül, úgy ez az idő értelemszerűen az erről szóló visszaigazoló e-mailtől számítandó). Amennyiben a jelentkezés díja 72 órán belül nem kerül kiegyenlítésre, úgy a jelentkezést töröljük.

Jelen képzés esetében bankkártyás fizetéi móddal lehet a díjat befizetni vagy a jelentkezés rögzítésekor azonnal vagy 72 órán belül. (Csekken, illetve a helyszínen erre nincs mód.) Amennyiben nem rendelkezik bankkártyával, kérjük a jelentkezés megjegyzés rovatába vagy a jelentkezés rögzítését követően a kepzes@mek.hu címre jelezze!

Jelentkezési és befizetési határidő: 2020. szeptember 13.
(Amennyiben a helyek előbb elfogynak, a jelentkezés korábban lezárul.)

A kötelező továbbképzésre jelentkezni kizárólag elektronikus úton lehet, a tako.mek.hu honlapon keresztüli online regisztrációt követően az adott képzésre történt jelentkezés megerősítésével.

Tervezett program (a változtatás jogát fenntartjuk). 
             
További információ: kepzes@mek.hu

Kedvezményt biztosító kamarák: Pest Megyei Építész Kamara, Vas Megyei Építész Kamara az - aktív kamarai tagok és nyilvántartottak részére 40 % kedvezményt biztosít a kötelező továbbképzés díjából

Jelentkezés itt! 

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben