Tantermi kötelező továbbképzés

Időpont: 2020.08.27 (10.00 - 15.00)
Helyszín: Építészek Háza, Budapest (1088 Bp, Ötpacsirta u 2.)
Óraszám: 7 óra
Résztvevők maximális száma: 40 fő
Törzsszám: 2020/1/K

A Magyar Építész Kamara 2020. augusztus 27-én csütörtökön egy napos tantermi kötelező továbbképzést tart Budapesten, az Építészek Házában építész kamarai szakmagyakorlók számára.

A kötelező továbbképzés teljesítése minden szakmagyakorló számára kötelező a továbbképzési időszaka alatt (azaz a jogosultságának lejárati idején belül) egy alkalommal. Amennyiben Ön nem biztos abban, hogy ezt már teljesítette, ill. ezt meddig kell teljesítenie, forduljon az Önt nyilvántartó illetékes területi építész kamarához.

A képzés díja: 12.000 Ft + ÁFA.

Amennyiben valaki nem jelenik meg a képzésen és ezt a képzés előtt legalább 3 munkanappal jelzi, úgy a következő tantermi kötelező továbbképzésen van lehetősége részt venni, azonban ha ezen sem vesz részt, a képzés díját nem áll módunkban  visszafizetni.
A képzési díjat a visszaigazoló e-mailtől számított 48 órán belül kell a jelentkezőnek rendeznie (amennyiben területi kamarai kedvezményben részesül, úgy ez az idő értelemszerűen az erről szóló visszaigazoló e-mailtől számítandó). Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a számos jelentkező és a korlátozott létszám miatt nem áll módunkban helyeket fenntartani, így amennyiben a fizetés nem történik meg határidőre, a jelentlezést külön értesítés nélkül töröljük!

Jelen képzés esetében bankkártyás fizetéi móddal lehet a díjat befizetni vagy a jelentkezés rögzítésekor azonnal vagy 48 órán belül. (Csekken, illetve a helyszínen erre nincs mód.) Amennyiben nem rendelkezik bankkártyával, kérjük a jelentkezés rögzítését követően ezt a kepzes@mek.hu címre jelezze vagy a jelentkezés megjegyzés rovatába tűntesse fel! 
Amennyiben a jelentkezés díja 72 órán belül nem kerül kiegyenlítésre, úgy a jelentkezést töröljük.

Jelentkezési és befizetési határidő: 2020. augusztus 24., hétfő 12 óra
(Amennyiben a helyek előbb elfogynak, a jelentkezés korábban lezárul.)

A kötelező továbbképzésre jelentkezni kizárólag elektronikus úton lehet, a tako.mek.hu honlapon keresztüli online regisztrációt követően az adott képzésre történt jelentkezés megerősítésével.
 

9.30 - 10.00

Regisztráció

10.00 – 10.45

A szabálytalan tevékenységek köre az általános és a sajátos építmények körében és azok szakmagyakorlókat érintő jogkövetkezményei
dr. Gáts Andrea

10.45 – 11.30

Az építménytípusok rendszere és az építménytípusokhoz kötődő építészeti-műszaki dokumentáció követelményei
dr. Gáts Andrea

11.30 – 12.15

A szakmagyakorlókra és tevékenységükre vonatkozó előírások köre
dr. Gáts Andrea

12.15 – 12.45

szünet

12.45 – 13.30

Az építési termékek
dr. Szabó László

13.30 – 14.15

Tájékoztató az E-építési napló változásairól a legfeljebb 300 m2 alapterületű lakóépület egyszerű bejelentéséhez kapcsolódóan
Lechner Tudásközpont

14.15 – 14.30

Továbbképzési igazolások kiosztása
(a részvételért külön szakmai továbbképzési pont nem jár)

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben