Tantermi kötelező továbbképzés

Időpont: 2020-07-15 (10.00 - 15.00)

Helyszín: Építészek Háza, Budapest (1088 Bp, Ötpacsirta u 2.)

Óraszám: 7 óra

Résztvevők maximális száma: 40 fő

Törzsszám: 2020/1/K

A Magyar Építész Kamara 2020. július 15-én, szerdán egynapos tantermi kötelező továbbképzést tart Budapesten, az Építészek Házában építész kamarai szakmagyakorlók számára.

Kérjük, hogy a csökkentett létszám miatt azok jelentkezzenek elsősorban, akiknek a jogosultsága július és szeptember között jár le. Szeptemberben, októberben több tantermi kötelező továbbképzést tartunk vidéken és Budpesten is!

A kötelező továbbképzés teljesítése minden szakmagyakorló számára kötelező a továbbképzési időszaka alatt (azaz a jogosultságának lejárati idején belül) egy alkalommal. Amennyiben Ön nem biztos abban, hogy ezt már teljesítette, illetve ezt meddig kell teljesítenie, forduljon az Önt nyilvántartó illetékes területi építész kamarához!

A képzés díja: 12.000 Ft + ÁFA

Amennyiben valaki nem jelenik meg a képzésen, és ezt a képzés előtt legalább 3 munkanappal jelzi, úgy a következő tantermi kötelező továbbképzésen van lehetősége részt venni, azonban ha ezen sem vesz részt, a képzés díját nem áll módunkban  visszafizetni.

A képzési díjat a visszaigazoló e-mailtől számított 72 órán belül kell a jelentkezőnek rendeznie (amennyiben területi kamarai kedvezményben részesül, úgy ez az idő értelemszerűen az erről szóló visszaigazoló e-mailtől számítandó). 

Jelen képzés esetében bankkártyás fizetéi móddal lehet a díjat befizetni vagy a jelentkezés rögzítésekor azonnal vagy 72 órán belül. (Csekken, illetve a helyszínen erre nincs mód.) Amennyiben nem rendelkezik bankkártyával, kérjük a jelentkezés rögzítését követően ezt a kepzes@mek.hu címre jelezze vagy a jelentkezés megjegyzés rovatába tűntesse fel! 
Amennyiben a jelentkezés díja 72 órán belül nem kerül kiegyenlítésre, úgy a jelentkezést töröljük.

Jelentkezési és befizetési határidő: 2020. július 10. péntek 12 óra
(Amennyiben a helyek előbb elfogynak, a jelentkezés korábban lezárul.)

A kötelező továbbképzésre jelentkezni kizárólag elektronikus úton lehet, a tako.mek.hu a honlapon keresztüli online regisztrációt követően az adott képzésre történt jelentkezés megerősítésével.

 

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben