Szakmai továbbképzés

Az ÉMSZ (Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetsége) a BME Épületszerkezettani Tanszék oktatóinak közreműködésével szeptember 28-án, kedden szakmai továbbképzést szervez Veszprémben főként építészek, kivitelezők számára.

A képzés előadásai az aktuális kérdésekre kínálnak megoldást, példák bemutatásával, sok hasznos információval építészeknek és gyakorlati szakembereknek.Elismert egyetemi professzorok előadásai és gyártók alkalmazástechnikai ismertetői mellett kivitelezői tapasztalatokat ismerhetnek meg a hallgatók.

2021-ben a Regionális Szakmai Napok fókuszában az épületburok áll.

Fő témák:
- Környezettudatos építés, innováció, felújítás.
- Szakmai szabályok, irányelvek.
- Megvalósult projektek, jó példák, rossz példák.

MÉK: 3 pont /2021/23

Időpont: 2021. szeptember 30. 9.00-17.00
Helyszín: Pannon Egyetem Infoközpont, 8900 Zalagerszeg, Gasparich Márk u. 18/a.

A jelenlegi szabályozás lehetőséget biztosít személyes részvétel mellett megtartani rendezvényünket, de ennek feltétele az érvényes védettségi igazolvány megléte, melyet a helyszínen ellenőriznünk kell. Köszönjük megértésüket és együttműködésüket.

Amennyiben képzésünkön ingyenesen szeretne részt venni kérjük, hogy segítse munkánkat és vegyen részt nagyszabású, országos, reprezentatív piackutatásunkban, melynek célja a hazai szakkivitelezők és a tervezők piaci igényeinek a feltérképezése.

Köszönjük, ha már korábban kitöltötte kérdőívünket, kérjük ne töltse ki újra, kedvezménye egész évre érvényes. A kutatásban való részvétel anonim és önkéntes, a kérdőív kitöltése pedig maximum 20 percet vesz igénybe. A kérdőív kitöltéséért és a rászánt időért cserébe viszonzásképpen díjmentes részvételi lehetőséget ajánlunk fel az ÉMSZ által szervezett 3 továbbképzési pontot érő Regionális Szakmai Napok konferenciasorozat bármely állomásán (MÉK 2021/23). Ehhez nem kell mást tennie, csak kitöltenie a kérdőív elküldése után megjelenő regisztrációs adatlapot. 

KITÖLTÖM A KÉRDŐÍVET

Figyelem! Ezt az adatlapot utólag nem lesz lehetősége kitölteni, kérjük szánja rá az időt, amennyiben szeretne részt venni továbbképzéseinken, adja meg az ehhez szükséges adatokat. 

Amennyiben úgy gondolja, hogy nem vesz részt a piackutatásban, úgy kérjük utaljon át 3.000 Ft-ot a számlaszámunkra (K&H 10201099-40265007), a befizetésnél a közleményben kérjük adja meg nevét, kamarai azonosítószámát és az esemény elnevezését (pl. RSZN Veszprém).

A továbbképzési pontigazolásokat abban az esetben tudjuk elküldeni, ha részt vesz a piackutatásban és regisztrál az ingyenes részvételi lehetőségre vagy beérkezik hozzánk a részvételi díj összege.

REGISZTRÁCIÓ A TOVÁBBKÉPZÉSRE

A rendezvényen résztvevőknek a kávészünetet és a szendvicsebédet ingyenesen biztosítjuk.

A továbbképzés helyszínén a résztvevők az ÉMSZ szakmai kiadványait kedvezményesen megvásárolhatják.

 

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben