Regionális Szakmai Napok

2021. szeptember 14. kedd - Veszprém Aréna előcsarnoka, Veszprém - kontakt képzés
2021. szeptember 21. kedd - Edutus Egyetem, Tatabánya - kontakt képzés
2021. szeptember 28. kedd - Székesfehérvár (pontos helyszín egyeztetés alatt) - kontakt képzés
2021. szeptember 30. csütörtök - Pannon Egyetem Infoközpont, Zalaegerszeg - kontakt képzés
2021. október 7. csütörtök - GYMSMKIK Székháza, Győr - kontakt képzés
2021. október 28. - PTE, Pécs - kontakt képzés

A képzés előadásai az aktuális kérdésekre kínálnak megoldást, példák bemutatásával, sok hasznos információval építészeknek és gyakorlati szakembereknek. Elismert egyetemi professzorok előadásai és gyártók alkalmazástechnikai ismertetői mellett kivitelezői tapasztalatokat ismerhetnek meg a hallgatók.

2021-ben a Regionális Szakmai Napok fókuszában az épületburok áll.

Fő témák:
- Környezettudatos építés, innováció, felújítás
- Szakmai szabályok, irányelvek
- Megvalósult projektek, jó példák, rossz példák

MÉK: 3 pont /2021/23

A jelenleg érvényben lévő rendelkezések szerint rendezvényeinken az érdeklődők csak érvényes védettségi igazolvánnyal vehetnek részt a kontakt képzésen.

REGISZTRÁLOK A TOVÁBBKÉPZÉSRE

Amennyiben a továbbképzési pontokat ingyenesen szeretné megszerezni, kérjük, hogy segítse munkánkat és vegyen részt nagyszabású, országos, reprezentatív piackutatásunkban, melynek célja a hazai tervezők és szakkivitelezők piaci igényeinek a feltérképezése.

Köszönjük, ha már korábban kitöltötte kérdőívünket, kérjük ne töltse ki újra, ingyenes pontszerzési lehetősége egész évben érvényes.

A kutatásban való részvétel anonim és önkéntes, a kérdőív kitöltése pedig maximum 20 percet vesz igénybe.

A kérdőív kitöltéséért és a rászánt időért cserébe viszonzásképpen díjmentes pontszerzési lehetőséget ajánlunk fel az ÉMSZ által szervezett 3 továbbképzési pontot érő Regionális Szakmai Napok konferenciasorozat bármely állomásán (MÉK 2021/23). Ehhez nem kell mást tennie, csak kitöltenie a kérdőív elküldése után megjelenő regisztrációs adatlapot (kérjük, ezt ne mulassza el, mert később ezt nem tudja pótolni).

Jelentkezzen a továbbképzésre akkor is, ha éppen most nincs ideje a piackutatásra. A kérdőívet elegendő a képzés időpontjáig kitöltenie, a továbbképzési pontigazolás átvételének/megküldésének a feltétele a kérdőív kitöltése vagy a részvételi díj befizetése. 

Amennyiben úgy gondolta, hogy nem vesz részt a piackutatásban, úgy kértük utaljon át 3.000 Ft összeget a számlaszámunkra (K&H 10201099-40265007), a befizetésnél a közleményben adja meg nevét, kamarai azonosítószámát és az esemény elnevezését

KITÖLTÖM A KÉRDŐÍVET

A részletes programokat folyamatosan töltjük fel a honlapunkra.

Szeretettel várjuk Önt is!

ÉMSZ

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben