Öko-logikus Építészet 2019

A hazai környezettudatos konferenciák legszínvonalasabb sorozatán, a HuGBC és az Artifex Kiadó Öko-logikus Építészet sorozat 2019-as évadán hatékony hőszigetelésű házak trükkjeivel, típushibáival foglalkozunk, a tervező építészek tálalásában, bemutatva szép példákat is.

Az elmúlt években egyre több fokozott hőszigetelésű épület valósult meg Magyarországon is, ideje, hogy a jó gyakorlatok, tapasztalatok és egyes buktatók is ismertté váljanak a szakmában. Konferenciánk első blokkjában („a jó”) több tervező építész egy-egy trükkjét, ötletét mutatjuk be egyedi tervezésre, csomóponti megoldásokra, szerkesztésre stb. A második blokkban („a rossz”) dr. Tóth Elek címzetes egyetemi tanár olyan rossz megoldásokat mutat be, melyek a fokozottabb hőszigeteléssel kerültek elő. A harmadik blokkban („csúf?!”) példamutató épületeket mutat be a tervezőjük (helyszínenként más és más programot tervezünk), például előad dr. Reith András, ifj. dr. Kistelegdi István, Kurucz Reghina, igazolva, hogy a fokozott energetikai igény nem korlátozza az esztétikai lehetőségeket.

Akkreditáció: MÉK 2,5 pont (2019/105)

 

Helyszínek és időpontok

Szeged: április 25.
Győr: április 30.
Pécs: május 8.
Budapest: május 16.
Debrecen: május 21.
Szolnok: május 28.
Siófok: június 4.

 

Részvételi díjak
Előzetes regisztráció és fizetés esetén: 3 150 Ft + áfa (4000 Ft)
Helyszíni készpénzes fizetés esetén: 3 937 Ft + áfa (5000 Ft)

(A részvételi díj a konferencia étkezési díja.)

Jász-Nagykun Szolnok Megyei Építész Kamara, valamint a Dél-Dunántúli Építész Kamara hozzájárul tagjai részvételi díjához, így a JNSZMÉK, valamint a DDÉK tagok, illetve az önkéntes szolgáltatási díjat fizető nyilvántartottak ingyenesen vehetnek részt a szolnoki, illetve pécsi helyszínen.
Csongrád Megyei Építész Kamara, valamint a Somogy Megyei Építész Kamara hozzájárul tagjai részvételi díjához, így a CSMÉK és a SMÉK tagok, illetve az önkéntes szolgáltatási díjat fizető nyilvántartottak féláron (2000 Ft-ért) vehetnek részt a szegedi, illetve a siófoki helyszínen.
Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara támogatja a rendezvényt, így a HBMÉK tagok, illetve az önkéntes szolgáltatási díjat fizető nyilvántartottak kedvezménnyel (3000 Ft-ért) vehetnek részt a debreceni helyszínen.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ÉS JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG itt!

 

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben