A MÉK a Construmán

A kiállítás látogatása építész kamarai szakmagyakorlóknak ingyenes szerdán, csütörtökön és pénteken. Az ingyenes belépéshez kötelező regisztráció itt!

A Construma szakkiállítás megtekintéséért minden nap 1-1 továbbképzési pont jár, így akár 5 továbbképzési pontot lehet kapni.

A továbbképzési pont igazolás idén is a Magyar Építész Kamara standján vehető át az A pavilonban, a 107C standhelyen.

Szombaton és vasárnap is jár a továbbképzési pont, ezeken a napokon belépőjegy vásárlása szükséges.

Szerdán 10 órától kötelező továbbképzést (betelt!), csütörtökön 10 órától

"Szakmagyakorlás 2022., azaz építész kamarai szakmagyakorlókat érintő aktuális témák" címmel 2,5 pontos szakmai továbbképzést tart a MÉK az A pavilon földszinti Rubin konferenciatermében.

A csütörtöki 2,5 pontos szakmai továbbképzésre még lehet jelentkezni április 5. kedd délelőtt 10 óráig itt!

Megvásárolható a Magyar Építészet 10-20 című kamarai kiadvány a MÉK

Construma standján! A könyv egy olyan hiánypótló sorozat nyitódarabja, amely meghatározott időintervallumokra vetítve, valamennyi épülettípusra kiterjedően mutat átfogó képet − határon innen és túl − a kortárs magyar építészeti alkotásokról és alkotókról. A Magyar Építész Kamara ezzel a kiadvánnyal csatlakozott azokhoz a – szakmában jól ismert – sorozatokhoz, melyek például a német, osztrák, cseh, vagy a spanyol építészetet rendszeresen bemutatják. A közel 500 oldalas könyv ára: 7000 Ft

Figyelem!

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a legcélszerűbb metróval és egy kis sétával megközelíteni a Hungexpot, az Albertirsai úton való várakozási idő, illetve az 5000 Ft-os parkolójegy miatt.

MÉK Titkárság

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben