Felhívás

Tisztelt Kollégák, Kamarai tagok, Nyilvántartottak, és mindenki, aki részese a MÉK 25 évének!

2022-ben 25 éves a Magyar Építész Kamara. Ennek kapcsán több rendezvényt tervezünk. A cél, hogy a jubileum méltó megünneplése mellett a rendezvények lehetőséget nyújtsanak arra is, hogy a közvéleményt, a társadalmat intenzívebben szólítsuk meg, és mutassuk be a kamara működését, funkcióját, céljait.

Ennek keretében rendezzük meg a SzeptemberFeszt-et, ÉpítészFeszt-et 2022.09.23-án, amely a szakmai programok mellett kötetlenebb formában igyekszik majd teret nyújtani azon építészeknek, akik nemcsak a szakmájukban kiválóak, hanem bármely más művészeti ágban, vagy akár a gasztronómiában.

Erre az alkalomra szeretnénk egy gigantikus fotómontázst összerakni a tagjainkról, a 25 év alatti pillanatokról. Arra kérünk Titeket, hogy 2022.07.31-ig küldjetek egy-egy fotót az elmúlt 25 évből, ami Rólatok szól, ami leginkább Ti vagytok!

Bár ezt még több ízben megtesszük, de szeretettel invitálunk Titeket a fenti rendezvényre, illetve kérünk Titeket, hogy néhány pixel erejéig legyetek részesei ennek a történelmi montázsnak, és küldjétek el fotóitokat nekünk.

Fotó beküldési űrlap itt!

Figyelem, a fotókat beküldők között kisorsolunk 20 db Magyar Építészet 10-20 könyvet.

Üdvözlettel,

Tutervai Mátyás

kommunikációért felelős MÉK alelnök

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben