Magyarország szép 7.0

Tartson velünk május 11-én a népszerű „Magyaroszág szép” sorozatunk hetedik állomásán személyesen Budapesten, a FUGA-ban vagy az online térben!

Év végéig elvégezhető online képzéseinken összesen 8,5 kreditpont szerezhető. A Magyaroszág szép 3.0, 4.0, 5.0 2-2 kreditpontért, a sorozat 6. állomása 1,5 kreditpontért végezhető el év végéig. További 1 kreditpont szerezhető a frissen felkerült „Víz, idő, környezet 3.0” online képzéssel, amely a Budapesti Építész Kamara hivatalos továbbképzése volt a Construmán.

Magyarország szép 7.0 – Barangolás hazánk meghatározó épületei között

MÉK 2 pont helyszíni jelenléttel, 1,5 pont online részvétellel (2023/119)

2023. május 11.

Konferencia személyes és online részvétellel.

A 2021-ben útjára indított Magyarország szép címet viselő hibrid lebonyolítású konferenciasorozatunk a 2023. február 16-i rendhagyó, Év háza családi házak tematika után, ismét a környezetüket meghatározó, nemrég elkészült középületek szemlézésével folytatódik. A továbbképzés fő fókusza olyan itthoni közintézmények, kulturális intézmények, szállodák, kastélyok, amelyek az építészeti kultúránkra is nagy hatást gyakorolnak.

Az újabb egésznapos „kirándulással” megismerhetünk az elmúlt évekből számos meghatározó nagyberuházást, és folyamatban lévő projekteket is górcső alá veszünk.

Ezúttal a zalaegerszegi Mindszentyneum, a Szolnoki Szentháromság templom és volt Ferences rendház, a debreceni Mercure Tokaj Center, az Alsóbogáti kastély és környezete, a megújult Bodajki Vadászkastély, a veszprémi Actycity, a nyíradonyi gyümölcsfeldolgozó és a Hungexpo F1 Fogadóépülete felé vesszük az irányt.

Neves építész előadóink segítségével nyerhetünk bepillantást e meghatározó épületek tervezési és megvalósulási folyamatába.

Balogh Csaba, okleveles építészmérnök, vezető tervező, Bordás Péter, Csonka Pál éremmel kitüntetett okleveles építészmérnök, vezető tervező, Csendes Monika és Álmosdi Árpád, okleveles építészmérnökök, Dóczé Péter DLA, okleveles építészmérnök, vezető tervező, Ekler Dezső DLA, okleveles építészmérnök, Horváth-Farkas Zsófia és Horváth Sándor, okleveles építészmérnökök, Prof. Dr. Anthony Gall PhD., Pro Architectura és Ybl-díjas építészmérnök és M. Miltényi Miklós, okleveles építészmérnök lesznek a "túravezetők".

A témához kapcsolódó alkalmazástechnikai előadások rendhagyó módon szintén kifejezetten nagyberuházásokat, konkrét megvalósult példákat bemutatva bővítik a résztvevők szakmai tudását.

Bővebb információ a programról és regisztráció itt!

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben