Kreditpontos konferencia

Az építészkamara vezetői és szakjogásza az egyszerű bejelentés változásairól, a településképi rendeletről és az arculati kézikönyvről fognak beszélni, továbbá a 300 négyzetméter alatti családi házak szakszerű tervezése, szerkezetei és építőanyagai szerepelnek 2017. február 9-i konferenciánk előadásaiban.

Időpont: 2017. február 9., 9.00–14.00

Helyszín: Fuga Budapesti Építészeti Központ (1052 Budapest V. kerület, Petőfi Sándor utca 5.) 

Részvételi díj: bruttó 3 000 Ft (A részvételi díj étkezési szolgáltatást tartalmaz.)

További helyszínekről, illetve online részvételről további információ alább olvasható.

Akkreditáció: 1,5 pont (MÉK 2016/255) a helyszíni és az online résztvevők számára egyaránt 

 Egyes vidéki megyeszékhelyeken a területi építész kamarák saját tagjaik, illetve az önkéntes szolgáltatási díjat fizető nyilvántartottjaik részére helyszínt biztosít, ahol a konferencia webes közvetítéssel kivetítőn, ingyenesen nézhető meg, de előzetes regisztráció itt is szükséges!

Egyénileg bárhonnan elérhető a webes közvetítés (átlagos sávszélességű) szélessávú interneten keresztül. MÉK továbbképzési pontot igénylők számára a „részvételi díj” bruttó 2 000 Ft. (A jelenlétet a konferencia alatt feltett, email-ben megválaszolandó kérdéssel fogjuk ellenőrizni! A kérdést figyelmen kívül hagyó kollégák nem kapnak igazolást!)

A továbbképzési pontot nem igénylő érdeklődők ingyenesen megtekinthetik a közvetítést, de regisztráció itt is szükséges!

A vidéken, valamint az online résztvevő kollégák elektronikusan tehetik fel kérdéseiket, az előadások után az előadók válaszolnak a lehetséges időkereten belül a szakmai kérdésekre.

Vidéki helyszínek:

  • Kaposvár (a Somogy Megyei Építész Kamara szervezése saját tagjainak, illetve az önkéntes szolgáltatási díjat fizető nyilvántartottjainak; számukra a részvétel ingyenes)
  • Szombathely (a Vas Megyei Építész Kamara szervezése saját tagjainak, illetve az önkéntes szolgáltatási díjat fizető nyilvántartottjainak; számukra a részvétel ingyenes)
  • Székesfehérvár (a Fejér Megyei Építészek Kamarája szervezése saját tagjainak, illetve az önkéntes szolgáltatási díjat fizető nyilvántartottjainak; számukra a részvétel ingyenes)
  • Békéscsaba (a Békés Megyei Építész Kamara szervezése saját tagjainak, illetve az önkéntes szolgáltatási díjat fizető nyilvántartottjainak; számukra a részvétel ingyenes)
  • Nyíregyháza (a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Építész Kamara szervezése saját tagjainak, illetve az önkéntes szolgáltatási díjat fizető nyilvántartottjainak; számukra a részvétel ingyenes)
  • Szolnok (a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Építész Kamara szervezése saját tagjainak, illetve az önkéntes szolgáltatási díjat fizető nyilvántartottjainak; számukra a részvétel ingyenes)
  • Miskolc (a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Építész Kamara szervezése saját tagjainak, illetve az önkéntes szolgáltatási díjat fizető nyilvántartottjainak; számukra a részvétel ingyenes)

A szombathelyi helyszínre jelentkezőknek is a Tervlap.hu oldalon kell regisztrálni. Résztvevőket korlátozott számban fogadunk. Részvételi szándékot kérjük a Vas Megyei Építész Kamaránál is jelezni.

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben