Kortársépítészeti barangolás a Somló hegyen

Kedves Kolleginák! Kollégák!
Jelen felhívást a célból küldöm körbe, hogy felmérhető legyen, kit, hány embert érdekel az alábbi program. Ez alapján lehet a buszt lefoglalni (hány fős kell) illetve az ebéd kérdését pontosítani.
„A Somló és a kortárs építészet találkozása, amelynek kialakításánál pontosan arra törekedtünk, mint boraink és pezsgink elkészítésekor- stílusra és minőségre.”

Kortársépítészeti barangolás a Somló hegyen
A Vas Megyei Területi Építészkamara szervezésében Kortárs építészeti kirándulást tervezünk a Somló hegyre, meglátogatva a Kreinbacher Birtokot és a Somló Spirit Pálinkaházat. Mindkét helyen a közel-múltban átadott épületeket találunk, melyek tervezője Ekler Dezső DLA építész.
A program tervezett ideje: 2015. október 5-18 között (szervezés alatt)
Program:
Indulás Szombathelyről a Bürü utcai parkolóból 8 óra 30 perckor, bérelt autóbusszal. A busz igény szerint megáll Sárváron és Celldömölkön. Kérem az igényt jelezni.
1./ A Kreinbacher Birtok megtekintése (kb 2 óra+1 óra számítandó a régi borászat megtekintésé-re): A fogadó épület, szállásépület, Szent Ilona Borászat épülete, a pezsgő pince és a pezsgő érlelő bejárása+ pezsgő és borkóstolás. or úrral egyeztettem.
Költsége, amely pezsgő és három fajta bor kóstolását is tartalmazza: 3000.-/fő


A Kreinbacher birtokon van lehetőség ebéd rendelésére is. Egy egyszerűbb három fogásos ebéd kb 4000,- Ft. Erre is jelzést kérek, hogy van-e rá igény.

2./ Tervbe vehető Somló vár megtekintése is, mely tudomásom szerint felkerült a felújítandó/újraépítendő magyar várak listájára.
3./ Somló Spirit Pálinkaház megtekintése és pálinka kóstolás (kb 1 óra)
Költsége, amely tartalmazza kóstoló árát is: 3000.-/fő


Kérlek benneteket, jelezzétek esetleges érdeklődéseteket a Kamarában, vagy közvetlenül Gácsi Józsefnek a gacsijo@freemail.hu email címre.
A program pontosítása miatt mihamarabb tegyétek ezt meg, de legkésőbb 2015. szeptember 13.-án estig.
Remélve, hogy a tervezett program felkeltette érdeklődésteket:
Gácsi József

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben