Per- és hibamentes építés

"Tisztelt Építész Szakmagyakorló Kollégák!

Október 18-án Veszprémben, a Betekints Hotelben lesz az Artifex Kiadóval közös öthelyszínes konferenciasorozatunk második állomása, ahol interaktív módon, a tagokat aktívan bevonva, neves szakemberekkel közösen keressük a leggyakrabban előforduló szakmai hibákat.

Az esemény a Magyar Építész Kamara által akkreditált, jelenleg a bírálatra várunk és bízunk benne, hogy ezúttal is 2 kreditpontért lesz elvégezhető. (2022/235)

A Per- és hibamentes építés című konferenciasorozatot 2017-ben kezdtük, és nagy sikert aratott, hiszen mindenkit érdekel, melyek azok a szakmai hibák, amelyek miatt a tervezőket, kivitelezőket a legtöbbször marasztalják el.

2022-ben terítéken lesz egy középület PS hab hőszigetelésre ragasztott táblás kerámia homlokzatburkolatának lemállása, egy sportcsarnok fémlemez héjalású tetőszerkezetének beázása, egy családi ház cserépfedésének tönkremenetele, egy mélygarázs vizesedése, egy ikerház szerkezeti repedései és penészedése. Az előadó sokak kedvenc professzora, dr. Tóth Elek címzetes egyetemi tanár (BME Építőanyagok és Magasépítés Tanszék), aranyfokozatú igazságügyi szakértő.

További példák mellett konkrét, jó megoldásokat is mutatnak a felkért alkalmazástechnikai szakértők.

Az idei helyszínek és időpontok:

2022. október 11. Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.)

2022. október 18. Betekints Hotel (8200 Veszprém, Veszprémvölgyi utca 4.)

2022. október 27. AVKF Campus (1201 Budapest, Török Flóris utca 227-229.)

2022. november 8. Fehérvári Civil Központ (8000 Székesfehérvár, Rákóczi utca 25.)

2022. november 15. City Hotel Miskolc (3529 Miskolc, Csabai kapu 8.)

RÉSZVÉTELI DÍJ:

Előzetes regisztráció és fizetés esetén: 5000 Ft, helyszíni fizetés esetén 6000 Ft (A helyszínen kizárólag bankkártyás fizetésre lesz lehetőség!). (A részvételi díj a konferencia étkezési díja.)

A Bács-Kiskun Megyei Építész Kamara, illetve a Fejér Megyei Építészek Kamarája hozzájárul tagjai részvételi díjához, így a BKMÉK, illetve a FMÉK tagjai, illetve az önkéntes szolgáltatási díjat fizető nyilvántartottjai ingyenesen vehetnek részt a kecskeméti, illetve a székesfehérvári helyszíneken.

A Magyar Építészek Veszprém Megyei Kamarája, illetve a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Építész Kamara hozzájárul tagjai részvételi díjához a veszprémi, illetve a miskolci helyszíneken, így a MÉVMK, illetve a BAZMÉK tagok és az önkéntes szolgáltatási díjat fizető nyilvántartottak részvételi díja: 4000 Ft. (A jogosultság elbírálása a kamarai nyilvántartás alapján történik.)

BŐVEBB INFORMÁCIÓ A PROGRAMRÓL, AZ EGYES HELYSZÍNI RÉSZVÉTELI FELTÉTELEKRŐL, ILLETVE REGISZTRÁCIÓ ITT!

Szeretettel várjuk a helyszíneken Önöket!

Szervezők"

Fotó: Pixabay

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben