Magyarország szép 4.0 – Föld, múlt, jövő

„Kirándulás” a vidéki Magyarország meghatározó épületei között

MÉK 3 pont (2022/33)

Konferencia online és személyes részvétellel

2022. március 10. 9:00 – 17:00 (helyszíni regisztráció 8:30-tól)

A 2021-ben útjára indított Magyarország szép konferenciasorozat alatt számos elismerő szót kapott minden bemutatott projekt, minden előadó munkája, sőt kifejezett jelzéseket kaptunk, hogy folytassuk a vidéki épületek közötti barangolást. Így hát idén három alkalommal gyűjtöttünk össze érdekes épületeket e rendhagyó témájú konferenciára, amelyet a Magyar Építőművészek Szövetsége védnökségével szervezünk.

A január 28-i Víz, idő, környezet tematikát március 10-én a „Föld, múlt, jövő” tematikájával folytatjuk.

Az esemény fő fókusza ismét olyan itthoni, vidéki épületek (elsősorban közintézmények, kulturális intézmények) bemutatása, amelyek meghatározzák a környezetüket. Ezúttal a „Föld, múlt, jövő” hármasa köré építve, műemlékek, történelmi emlékhelyek megújulása, látogatóközpontok és jövőbe mutató tudományos és innovációs központok, csúcskategóriás irodaház és önkormányzati beruházásban épülő szálloda is szerepel a programban. Olyan épületek , amelyek azt mutatják meg, hogy nem csak Budapesten vannak szép és kiemelkedő építészeti teljesítmények, amelyek a környezetükre is nagy hatást gyakorolnak.

Az újabb egész napos „kirándulással” megismerhetünk az elmúlt évekből számos meghatározó nagyberuházást, és folyamatban lévő projekteket is górcső alá veszünk. Neves építész előadóink segítségével nyerhetünk bepillantást e meghatározó épületek tervezési és megvalósulási folyamatába. A témához kapcsolódó alkalmazástechnikai előadások rendhagyó módon szintén kifejezetten vidéki nagyberuházásokat, konkrét megvalósult példákat bemutatva bővítik a résztvevők szakmai tudását.

Időpont: 2022. március 10.

Helyszín: MÉSZ Székháza, Kós Károly terem (1088 Budapest, Ötpacsirta utca 2.) online közvetítéssel és helyszíni részvételi lehetőséggel!

A program itt!

Részvételi feltételek

Kreditpont igénylése nélkül egyénileg bárhonnan elérhető díjmentesen az online közvetítés (átlagos sávszélességű) szélessávú interneten keresztül, de a részvétel ebben az esetben is jelentkezéshez kötött (hogy a közvetítési linket a továbbképzés előtti napon el tudjuk küldeni e-mail-en)! Sőt, amennyiben szeretné, ellenőrizheti tudását a teszt kitöltésével, de ebben az esetben nem tudunk kreditpont igazolást kiállítani.

MÉK továbbképzési pontot igénylők számára a képzés online követése esetén a részvételi díj 2 500 Ft. A kamarai pont megszerzése a részvételi díjon felül a képzést követően e-mail-ben elküldött teszt helyes kitöltéséhez kötött.

Személyes részvétel

Amennyiben a hatályos jogszabályok lehetővé teszik a konferencia időpontjában, lehetőséget biztosítunk személyes részvételre a MÉSZ Székháza Kós termében (1088 Budapest, Ötpacsirta utca 2.) Ebben az esetben a részvételi díj 5 000 Ft/fő (3 937 Ft+Áfa), amely az étkezés díját is tartalmazza. Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy helyszíni fizetésre nincs lehetőség!

Jelentkezés itt!

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben