Fókuszban a tetőépítés és a szigetelés

Az ÉMSZ (Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetsége) és a BME Épületszerkezettani Tanszék oktatóinak közreműködésével ONLINE szakmai továbbképzést szervez főként építészek, kivitelezők számára november 26-án.

Hagyományosan minden évben Gödöllőn szervezzük meg utolsó szakmai továbbképzésünket. Az idei évben sajnos nincsen lehetőségünk személyes részvétel mellett megtartani rendezvényünket, ezért az ONLINE továbbképzést országos szinten meghirdetjük.

Az online képzés menete a következő:

- A képzést egy stúdióból élőben közvetítjük.

- A rendezvény előtti nap 14 órakor elküldjük a bejelentkezéshez szükséges linket, a szakmai továbbképzés elérhetőségét és a tesztkérdéseket.

- A továbbképzési pontigazolás kiállításának feltétele, hogy november 26-án reggel 9.30-ig bejelentkezzen (regisztráljon) a megadott linken és hogy november 29-én 24.00 óráig a tesztet kitöltve visszaküldje. Az előadások anyaga is elérhető lesz eddig az időpontig.

- Az igazolásokat a rendezvény után 14 napon belül e-mailben küldjük ki.

A képzés előadásai az aktuális kérdésekre kínálnak megoldást, példák bemutatásával, sok hasznos információval építészeknek és gyakorlati szakembereknek. A továbbképzésen elismert egyetemi professzorok előadásai mellett kivitelezők tapasztalatait ismerhetik meg a hallgatók.

Fő témák:

- Megvalósult projektek - jó példák, rossz példák itthonról és külföldről

- Megújuló energiaforrások felhasználásához kapcsolódó műszaki megoldások

 

MÉK: 3 pont /2020/04

A továbbképzésen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁCIÓ

Az online képzésen résztvevők az ÉMSZ szakmai kiadványait 2020. december 10-ig az RSZN Online kedvezményt kiválasztva kedvezményesen megvásárolhatják.

SZAKMAI KIADVÁNYOK  

A részletes program hamarosan elérhető.

További információ: emsz@emsz.hu

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben