Épületfelújítási konferencia

Az ÉMSZ (Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetsége) a BME Épületszerkezettani tanszék oktatóinak közreműködésével június 3-án online ÉPÜLETFELÚJÍTÁS KONFERENCIÁT szervez főként építészek és kivitelezők számára.

A konferencia témakörei:

- Magastetők

- Tetőszigetelés

- Talajvíz, nedvesség elleni szigetelés

- Energetika - nyílászárók

MÉK: 3 pont /2021/23

 

Az online képzés menete a következő:

- A képzést egy stúdióból élőben közvetítjük.

- A rendezvény előtti nap 14 órakor elküldjük a másnap reggeli bejelentkezéshez szükséges linket, a szakmai továbbképzés elérhetőségét és a tesztkérdéseket.

- A továbbképzési pontigazolás kiállításának feltétele, hogy június 3-án reggel 9.30-ig bejelentkezzen (regisztráljon) a megadott linken, és, hogy június 3. 15.00 óra és június 6. 24.00 óra között a tesztet kitöltve visszaküldje. Az előadások anyaga is elérhető lesz eddig az időpontig. A tesztkérdések legalább 50 százalékát kell helyesen megválaszolni és sikertelen teszt esetén megismételhető a kitöltés.

- Az igazolásokat a rendezvény után 14 napon belül e-mailben küldjük ki.

Amennyiben a továbbképzési pontokat ingyenesen szeretné megszerezni, kérjük, hogy segítse munkánkat és vegyen részt nagyszabású, országos, reprezentatív piackutatásunkban, melynek célja a hazai tervezők és szakkivitelezők piaci igényeinek a feltérképezése.

A kutatásban való részvétel anonim és önkéntes, a kérdőív kitöltése pedig maximum 20 percet vesz igénybe.

A kérdőív kitöltéséért és a rászánt időért cserébe viszonzásképpen díjmentes pontszerzési lehetőséget ajánlunk fel az ÉMSZ által szervezett 3 továbbképzési pontot érő Regionális Szakmai Napok konferenciasorozat bármely állomásán (MÉK 2021/23). Ehhez nem kell mást tennie, csak kitöltenie a kérdőív elküldése után megjelenő regisztrációs adatlapot.

Köszönjük, ha már korábban kitöltötte kérdőívünket, kérjük ne töltse ki újra, ingyenes pontszerzési lehetősége egész évben érvényes.

Jelentkezzen a továbbképzésre akkor is, ha éppen most nincs ideje a kérdőívre. A kérdőívet elegendő a teszt visszaküldéséig kitöltenie, a konferencián részt tud venni ingyenesen, a teszt elfogadásának (a továbbképzési pontok kiküldésének) a feltétele a kérdőív kitöltése vagy a részvételi díj befizetése.

Az online képzésen résztvevők az ÉMSZ szakmai kiadványait 2021. június 3. és június 15. között az RSZN Online kedvezményt kiválasztva kedvezményesen megvásárolhatják.

Jelentkezés itt! 

Kérdőív itt kitölthető! 

A konferencia fő támogatója a PREFA.

Szakmai védnökök:
ÉVOSZ Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége
BÉK Budapesti Építész Kamara

 

 

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben