Construma 2019

A Magyar Építész Kamara 2019. évben is saját standdal jelenik meg a Construmán, az A pavilon 210A standhelyen, ahol a szakkiállítás megtekintéséért járó 1 továbbképzési pont igazolást vehetik át az építész kamarai szakmagyakorlók. A standra kitelepül a Budapesti Építész Kamara Titkársága is, és ügyfélszolgálatot biztosítanak tagjaik számára.

Az építész kamarai szakmagyakorlók számára szerdán, csütörtökön és pénteken ingyenes a belépés a Construmára, a hétvégén pedig 1500 Ft-os kedvezményes belépőjeggyel lehetséges. Az ingyenes belépéshez előzetesen szükséges regisztrálni a MÉK honlapján, a www.mek.hu oldal nyitólapján, a jobb felső sarokban lévő Construma bannernél, vagy az alábbi linken http://construma.hu/mek keresztül. Az e-mail visszaigazolásban kapott vonalkódot kérjük kinyomtatni és elvinni. Felhívjuk a figyelmet, hogy a vonalkód egy alkalommal használható fel, nem pedig naponta.

A MÉK április 3-án, szerdán az A pavilon épített konferencia termében tantermi kötelező továbbképzést, április 4-én, csütörtökön pedig ugyanitt Montázs, azaz az építész kamarai szakmagyakorlókat érintő aktuális témák címen 2,5 továbbképzési pontos szakmai továbbképzést tart az építőipari szakkiállításon. A továbbképzésekről részletes információk és jelentkezés: http://tako.mek.huoldalon.
 

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben