Álláshirdetés

P Á L Y Á Z A T

 

 

 

A

Kőszegi Közös Önkormányzati Hivatal jegyzője

pályázatot hirdet

építéshatósági referens munkakörre.

 

 

Az állás határozatlan időre szól és a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető. A jelentkezés feltétele: magyar állampolgárság, büntetlen előélet, felsőfokú végzettség: építészmérnöki, építőmérnöki, magasépítő üzemmérnöki, településmérnöki, városgazdasági üzemmérnöki, vagy alapképzésben szerzett építés, épületszerkezeti konstruktőr, vagy magasépítési szakirányán szerzett szakképzettség, szerkezettervező építésmérnöki szakképzettség (részletesen megtalálható a 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet 1. sz. mellékletében). Előnyt jelent a szakmai gyakorlat és ezen belül a közigazgatási gyakorlati idő, közigazgatási alapvizsga, közigazgatási szakvizsga és építésügyi vizsga megléte.

A pályázathoz csatolni kell a 45/2012. (III. 20.) Korm. rendelet 8. §-a alapján készített önéletrajzot, az oklevél és bizonyítvány másolatát, 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítványt. Benyújtási határidő: 2017. március 3.

 

A jelentkezéseket dr. Zalán Gábor jegyző nevére, Kőszegi Közös Önkormányzati Hivatal címére (9730 Kőszeg, Jurisics tér 8., Pf.: 58.), e-mail: jegyzo@koszeg.hu  kell beküldeni.

 

 

 

Kőszeg, 2017. február 13.

 

 

 

 

                                                                                              Dr. Zalán Gábor s. k.

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben