Szerkezetek felújítása innovatív technológiákkal

Esettanulmányokal bővített továbbképzés lesz június 6-án a Lurdy Ház rendezvénytermében tervezőknek és kivitelezésben dolgozó szakembereknek.

Időpont: június 6. csütörtök 9.00 – 16.30-ig (regisztráció: 8.30-tól)

Helyszín: Lurdy Ház rendezvényterem (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.)

Az eseményre főleg építészeket, de olyan statikusokat és kivitelezésben dolgozó mérnököket is várunk, akik érdeklőnek a jellemzően meglévő épületek értékeinek megőrzéséről, tartós, innovatív anyagokkal és rendszerekkel történő felújításáról szóló aktuális információk iránt.

A szakmai nap alapvetően négy témát vesz górcső alá komplex workshop blokkjaiban. Szó lesz a szerkezetek megerősítéséről, a vízszigetelés és a padlóbevonatok innovatív megoldásairól, továbbá az épületrekonstrukció izgalmas kérdéseiről, például a Rom-Vándor Program, a Szántódpusztai Majorsági épületek, iskola, az Etele Pláza érdekes műszaki megoldásai mentén. Emellett egy-egy előadás foglalkozik a fenntarthatósággal és a BIM tervezéssel aktuálisan és a témához kapcsolódóan.

Előbbi előadója Beleznay Éva fenntarthatósági szakértő, utóbbin a BIMgroup szakértője, Csorba Levente ad elő.

Emellett a nap végén a szervezők egy főre szóló dél-spanyolországi szakmai tanulmányúton való részvételt is kisorsolnak.

Jelentkezés itt!