Regionális szakmai napok Kaposváron

Az ÉMSZ (Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetsége) a BME épületszerkezettani tanszék oktatóinak közreműködésével június 4-én szakmai továbbképzést szervez Kaposváron főként építészek és kivitelezők számára.

Időpont: 2024. június 4. kedd 9.00 - 17.00

Helyszín: Kapos Hotel Kristályterem, 7400 Kaposvár, Ady Endre u. 2.

A képzés előadásai az aktuális kérdésekre kínálnak megoldást, példák bemutatásával, sok hasznos információval építészeknek és gyakorlati szakembereknek. Elismert egyetemi professzorok előadásai és gyártók alkalmazástechnikai ismertetői mellett kivitelezői tapasztalatokat ismerhetnek meg a hallgatók. A helyszínen lehetőséget biztosítunk személyes konzultációra a gyártók képviselőivel a kiállítási standoknál.

Fő témák:

- Megbízható tetők, homlokzatok, szigetelések

- Környezettudatos építés, innováció, felújítás. Szakmai szabályok, irányelvek. Megvalósult projektek, jó példák, rossz példák.

MÉK: 2 pont /2024/53

A továbbképzésen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A résztvevőknek a kávészünetet és a szendvicsebédet térítésmentes biztosítjuk.

Kérjük, hogy amennyiben többen regisztrálnak, mindenképpen eltérő e-mailcímet adjanak meg, mivel nyilvántartásunk e-mailcím alapú. Azonos e-mailcím esetén az adatok összekeverednek.

A 2 továbbképzési pontról szóló igazolás a rendezvény végén kizárólag személyesen vehető át. A rendezvény után az át nem vett igazolásokat nem áll módunkban kiadni, postán vagy e-mailben elküldeni.

REGISZTRÁCIÓ itt!

A helyszínen az ÉMSZ szakmai kiadványai kedvezményesen megvásárolhatóak.

A részletes program itt elérhető.

További információ:

Horváth Krisztina

ügyvezető

[email protected]