Az Év Homlokzata

Az Év Homlokzata az egyetlen olyan építészeti pályázat, amelyre kivitelezők és építészek egyaránt nevezhetnek, sőt közösen is indulhatnak. Építőanyag-gyártóként azt valljuk, hogy a tervezés, az alkalmazott anyagok és a kivitelezés egymással egybeforrt, csak úgy lehet értéket teremteni az építészetben, ha mindhárom kiváló minőségű.

A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítottuk a nevezés határidejét 2023. május 31-ig.

Az Év Homlokzata 2023-ra építészek és kivitelezők nevezhetnek 2020. január 1. és 2023. május 31. között épült vagy felújított épületekkel a megszokott öt kategóriában.

A díj értéke kategóriánként nettó 1 millió forint.

Nevezni azokkal az épületekkel lehet, melyek homlokzati kialakításában Baumit anyagokat használtak fel. A pályázat védnöke a Magyar Építőművészek Szövetsége.

Pályázni elektronikus úton lehet az evhomlokzata.hu honlapunkon. Itt regisztráció szükséges, majd a nevezési időn belül a pályázati anyag kiegészíthető, módosítható.

Az Év Homlokzata pályázat, mint a neve is elárulja, elsősorban a homlokzati kialakításokat értékeli. Olyan épületek nevezését várjuk, melyek az általános építészeti kritériumukon kívül a homlokzat struktúrájukban, színeikben is egyediek, kiválóak.

A szervező

Baumit Kft.

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben