Regionális Szakmai Napok

Minden évben hagyományosan Gödöllőn szervezzük a Regionális Szakmai Napok konferenciasorozatunk utolsó rendezvényét. Az idei évben sajnos nem tudjuk Gödöllőn megrendezni, mivel az egyetem épületeit felújítják, és a korábbi helyszínt, a Művelődés Házát ideiglenesen bezárták. Nem találtunk a városban megfelelő helyszínt, ezért szokásos budapesti helyszínünkön, a Lurdy Konferenciaközpontban szervezzük meg a konferenciát. Aki nem tud személyesen megjelenni, online formában is megtekintheti, elvégezheti a továbbképzést.

Ezt a konferenciát is a BME Épületszerkezettani Tanszék szakmai támogatásával, oktatóinak közreműködésével szervezzük, főként építészek és kivitelezők számára.

Erre a képzésre akkor is érdemes jelentkeznie, ha idén már korábban részt vett a sorozat valamely konferenciáján, mivel a programja eltérő a többi ÉMSZ Regionális Szakmai Napok és tematikus konferenciák előadásaitól.

Időpont: 2022. december 1. csütörtök, 9.00 - 17.00

Helyszín: Lurdy Konferenciaközpont, 5. terem, 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

A képzés előadásai az aktuális kérdésekre kínálnak megoldást, példák bemutatásával, sok hasznos információval építészeknek és gyakorlati szakembereknek. Elismert egyetemi professzorok előadásai és gyártók alkalmazástechnikai ismertetői mellett kivitelezői tapasztalatokat ismerhetnek meg a hallgatók. A helyszínen lehetőséget biztosítunk személyes konzultációra a gyártók képviselőivel a kiállítási standoknál. Az „Év Tetője 2022 Nívódíj Pályázat” díjazott pályamunkáiról készült kiállítás végig kíséri a sorozatot.

Fő témák:

- Megbízható tetők, homlokzatok, szigetelések

- Környezettudatos építés, innováció, felújítás. Szakmai szabályok, irányelvek. Megvalósult projektek, jó példák, rossz példák.

MÉK: 3 pont /2021/170

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Amennyiben Ön személyesen szeretne részt venni:

A járványhelyzetet természetesen folyamatosan figyelemmel kísérjük, rendezvényeinket a mindenkor érvényes szabályok betartásával szervezzük.

- Előzetesen regisztráljon a lenti linkre kattintva, válassza ki az RSZN Gödöllő/Budapest - december 1. személyes részvételt.

- Kötelező a reggeli helyszíni regisztráció.

- A továbbképzési igazolásokat a rendezvény végén kizárólag személyesen lehet átvenni.

Amennyiben Ön online szeretné elvégezni a képzést:

A továbbképzés teljesítéséhez szükséges az előzetes regisztráció, a képzés reggelén a bejelentkezés és a tesztkérdések megválaszolása, és visszaküldése a megjelölt határidőig.

- Regisztráljon a lenti linken keresztül, válassza ki az RSZN

Gödöllő/Budapest - december 1. online részvételt.

- A konferenciát élőben közvetítjük.

- A rendezvény előtti nap 14 órakor elküldjük a másnap reggeli bejelentkezéshez szükséges linket, a szakmai továbbképzés elérhetőségét és a tesztkérdéseket.

- A továbbképzési pontigazolás kiállításának feltétele, hogy december 1-én 16.00 óra és december 8-a 24.00 óra között a tesztet kitöltse és visszaküldje. Az előadások anyaga is elérhető lesz eddig az időpontig. A tesztkérdések legalább 75 %-át kell helyesen megválaszolnia és sikertelen teszt esetén megismételhető a kitöltés.

- Az igazolásokat a teszt beérkezése után 10 napon belül e-mailben küldjük ki.

Az ÉMSZ szakmai kiadványait a személyesen résztvevők a helyszínen, az online képzést elvégzők 2022. december 1. és december 14. között az RSZN kedvezményt kiválasztva kedvezményesen megvásárolhatják.

A részletes program hamarosan elérhető.

További információ:

Horváth Krisztina

ügyvezető-helyettes

kepzes@emsz.hu

Szeretettel várjuk!

ÉMSZ Titkárság

www.emsz.hu

Szakmai stratégiai partnerek:

Budapesti Építész Kamara

Kiemelt médiapartner:

Magyar Építéstechnika

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben