Kötelező jogi továbbképzés

Időpont: 2023.01.25. (10.00 - 13.30)

Helyszín: FUGA Budapesti Építészeti Központ (1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 5.)

Óraszám: 5 óra

Résztvevők maximális száma: 140 fő

Törzsszám:

Díj (MÉK tagoknak): 12000 Ft + ÁFA

Díj (MÉK nyilvántartottaknak): 12000 Ft + ÁFA

Díj (alap): 12000 Ft + ÁFA

A kötelező (jogi) továbbképzés teljesítése minden szakmagyakorló számára kötelező a továbbképzési időszaka alatt (azaz a jogosultságának lejárati idején belül) egy alkalommal. Amennyiben Ön nem biztos abban, hogy ezt már teljesítette, ill. ezt meddig kell teljesítenie, forduljon az Önt nyilvántartó illetékes területi építész kamarához.

A képzés díja: 12.000 Ft + ÁFA

(Idén sok területi kamara szakmagyakorlói kedvezményes képzési díjat fizetnek. A különbözetet a kamarák rendezik a MÉK felé. A kedvezmény jóváhagyásáról minden esetben a területi kamara dönt.)

Amennyiben valaki nem jelenik meg a képzésen és ezt a képzés előtt legalább 3 munkanappal jelzi, úgy a következő tantermi kötelező továbbképzésen van lehetősége részt venni, azonban ha ezen sem vesz részt, a képzés díját nem áll módunkban visszafizetni.

A képzési díjat a visszaigazoló e-mailtől számított 48 órán belül kell a jelentkezőnek rendeznie (amennyiben területi kamarai kedvezményben részesül, úgy ez az idő értelemszerűen az erről szóló visszaigazoló e-mailtől számítandó).

Jelentkezési és befizetési határidő: január 23., reggel 10.00 óra

Helyszíni jelentkezés nem lehetséges!

(Amennyiben a helyek előbb elfogynak, a jelentkezés korábban lezárul.)

A kötelező továbbképzésre jelentkezni kizárólag elektronikus úton lehet, a tako.mek.hu honlapon keresztüli online regisztrációt követően az adott képzésre történt jelentkezés megerősítésével.

A jelentkezés rögzítését követően banki utalással vagy bankkártyás fizetési móddal azonnal van mód a képzés díját rendezni. (Csekken, illetve a helyszínen erre nincs mód.)

Tervezett PROGRAM:

9.30 - 10.00 Regisztráció

10.00 - 10.30 Megnyitó, aktuális jogi helyzet - dr. Hajnóczi Péter, MÉK elnök

10.30 - 11.15 A szabálytalan tevékenységek köre az általános és a sajátos építmények körében és azok szakmagyakorlókat érintő jogkövetkezményei - dr. Gáts Andrea

11.15 - 11.45 Kávészünet

11.45 - 12.15 Az építménytípusok rendszere és az építménytípusokhoz kötődő építészeti-műszaki dokumentáció követelményei - dr. Gáts Andrea

12.15 - 13.00 A szakmagyakorlókra és tevékenységükre vonatkozó előírások köre, Aktualitások - dr. Gáts Andrea

13.00 - 13.15 Továbbképzési igazolások kiosztása

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

A képzésen fényképfelvétel készül.

Kedvezményt biztosító kamarák: Dél-Dunántúli Építész Kamara - Baranya, Dél-Dunántúli Építész Kamara - Tolna, Pest Megyei Építész Kamara, Vas Megyei Építész Kamara

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben