Víz, idő, környezet

A Budapesti Építész Kamara hivatalos továbbképzése a 41. Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállításon március 31-én lesz.

MÉK 1 pont (2022/307) jár a továbbképzésért, további 1 pont a kiállítás megtekintésért.

A téma egyre aktuálisabb és sürgetőbb, hiszen a környezettudatos magatartás az élet minden területén elvárás. Legyen szó az energiafelhasználásról, megújuló energiaforrások használatáról, hőszigetelésről, nyári hővédelemről vagy éppen a vízhasználatról, felelős tervezőként ezen elvek szerint kell tervezni. Nem mehetünk el az időtállóság és a környezettudatos tervezés összhangja mellett sem.

Ezúttal prof. dr. Kiss Gyula DLA, egyetemi tanár, szakfejlesztési igazgató, építész szakfelelős (Óbudai Egyetem, Ybl Miklós építéstudományi kar), Martinkó József, OCTOGON főszerkesztő, kreatív vezető építészkritikus, designelméleti szakember, prof. Sylvester Ádám DLA, okleveles építészmérnök, Szentirmai Tamás DLA, okleveles építészmérnök, egyetemi docens, a Debreceni Egyetem műszaki kar építészmérnöki tanszék tanszékvezetője és Vékony Tamás, okleveles építészmérnök, vezető tervező nemcsak itthoni, hanem külföldi követendő példákon keresztül szemlézik a fenntarthatóság, a víz és a szabadidő kapcsolatát az építészetben.

A konferenciát Eltér István, a Budapesti Építész Kamara elnökének előadása nyitja meg.

A részvétel a szakmai konferencián, illetve a 41. Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás megtekintése építész kamarai tagoknak ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Bővebb információ a programról és regisztráció itt!

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben